Mere tips om hjemmeside design

Når det kommer til at designe eller få din hjemmeside designet, en af de første ting, du skal understrege, er klar navigation. Desuden bør hjemmesiden være enkle, men attraktivt og unikt. Det betyder, at hjemmesiden skal være i stand til at gribe og holde fast opmærksomhed besøgende for lang og tilskynde dem til at komme tilbage igen og igen. Dog bør appel af hjemmesiden ikke blive påvirket af overdreven brug af flash som kan sløve lastning hastighed websted, der ville irritere webstedets brugere.

Det anbefales altid at hjemmesiden skal have minimal af flash, medmindre du kører en flash-baseret forretning og ønsker at vise din flash resultater og portefølje. Desuden er det meget vigtigt for hjemmesiden at være designet til alle computer opløsninger (640 x 480 til 1024 x 768 og kan være endnu højere). For dette, er det bedst at designe eller få site designet i procent, ikke pixels.

Ud over disse web site design tips, er det vigtigt for dig at formidle til webdesigner din komplette forventninger og det faktum, at hjemmesiden skal udformes under hensyntagen til både stedets brugere og søgemaskiner. Desuden bør webdesigner i overensstemmelse med web design standardretningslinjer og gøre brug af læsbare og professionelt udseende hjemmeside skrifttyper. Hvis det ikke var alle, bør du altid gøre det til et punkt til at bruge ryddeligt billeder og antallet af billeder på sitet bør holdes lav. Det er bedst at undgå voluminøse billeder, der kan bremse lastning hastighed af hjemmesiden. Brug af tabeller kreativt og iøjnefaldende ikoner er meget foreslået som besøgende er mere ivrige i stedet indhold end i hjemmeside design.

Inden hjemmeside er uploadet og gjort levende, er det meget vigtigt at kontrollere den for brudte links. Når webstedet er gjort levende, skal det opdateres jævnligt med unik, relevant og interessant indhold og skal kontrolleres med jævne mellemrum for brudte links og andre problemer.

For at undgå disse og mange flere hjemmeside design fejl, er det bedst for dig at leje sig af en professionel designer eller web design firma, der har specialiseret sig i webudvikling. Dette vil sikre, at dit websted er i sikre hænder, og kommer ud lige som du ønsker det skal være, pæn og professionel.